Gastenpas

Sparen voor korting met de Gastenpas van De Eetkamer van Giethoorn

Met de Gastenpas van De Eetkamer van Giethoorn kunt u sparen voor hoogoplopende kortingen en leuke aanbiedingen. U kunt de pas aanvragen in ons restaurant. U krijgt dan een aanvraagformulier en wanneer u deze volledig hebt ingevuld, krijgt u de pas direct mee. Zo kunt u meteen beginnen met sparen en kunt u meteen gebruik maken van aantrekkelijke acties, bijvoorbeeld: voorrang op leuke activiteiten, punten cadeau of een heerlijke fles wijn. Punten kunt u verzilveren bij een volgend bezoek.

De Gastenpas is niet geldig op feestdagen en in combinatie met evenementen en andere reguliere acties, tenzij anders vermeld. Kijk hier voor ons gehele spaarreglement.

GastenpasHoe werkt ons spaarsysteem?

Bij elke euro die u besteedt, ontvangt u 1 punt. U kunt punten verzilveren vanaf 250 punten:

  • 250 punten € 7,50 korting
  • 500 punten € 20,- korting
  • 1000 punten € 45,- korting
  • 1500 punten € 75,- korting

De punten op uw Gastenpas kunt u bekijken via onderstaande button:

Er kunnen enkele werkdagen overheen gaan voordat uw punten zijn verwerkt.

Bovendien spaart u voor allerlei leuke acties en aanbiedingen! In onze nieuwsbrieven die u krijgt toegestuurd staat elke keer een aantrekkelijke actie speciaal voor Gastenpashouders. Zo krijgt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om als eerste te reserveren voor leuke activiteiten en dit met extra punten als cadeau. Of u kunt bijvoorbeeld een heerlijke fles wijn meekrijgen!

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u met ons bellen via 0521361708 of emailen naar info@eetkamergiethoorn.nl

De gegevens die u invult op het aanvraagformulier worden uitsluitend gebruikt door De Eetkamer van Giethoorn en zullen niet worden verstrekt aan derden.

baked-quote.png