Tijdelijke menukaart

Voorgerechten

Olijven brood met dips 6,95
Aspergesoep met ham reepjes 6,50
Uiensoep gegratineerd met kaas 6,25
Aardappel Truffelsoep met bleekselderij 6,25
Warm gerookte zalm, aardappelsalade, papadum en dillemayonaise 11,75
Carpaccio met sla, parmezaanse kaas, pittenmix en balsamicostroop 12,25
Bietencarpaccio, sla, geitenkaas, pittenmix en balsamicostroop 10,75
Salade asperge, mesclun sla, warm gerookte zalm en mosterd-dillesaus 11,50

Hoofdgerecht

Al onze gerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur, friet en gebakken aardappelen.

Boerenschnitzel 18,50
Pepersteak met groenten en uiensaus 21,50
Pittige Spareribs met sausjes 20,75
Hamburger De Eetkamer (tomaat, augurk, ui, cheddar, bacon en grillsaus) 19,25
Zalmfilet met gamba’s, groenten en teriyaki saus 21,50
Zeebaarsfilet, Champignon Risotto en truffelmayonaise 20,50
Vega pasta met gehakt, groenten, tomatensaus en kaas 15,75
Champignon Risotto, spinazie, tomaat en truffelmayonaise 17,95

Specialiteit maand mei: Het witte goud

Asperges met ham, krieltjes, ei en botersaus 22,50
Asperges met Gebakken zalm, krieltjes, ei en kruidensaus 22,50

Nagerechten

Lemon-Cheesecake met aardbeien-yoghurtijs 7,75
Spekkoek met bananenijs 6,50
Wentelteefjes van suikerbrood met gekarameliseerde appels 7,25